چرا آب معدنی می نوشیم؟
با توجه به اینکه عناصر موجود در آب معدنی در طول سال
تفاوت نمی کند و ویژگی های آن با نیازهای بدن انطباق دارد تمام رده های سنی و حتی
افراد حساس به بعضی پارامترهای آب می توانند آب معدنی را بدون دغدغه مصرف کنند.
آب معدنی مطلوب را
چگونه بشناسیم؟
داشتن مجوزهای بهداشتی و استاندارد ملّی ، توجه به فاکتورهای
املاح و عناصر موجود در آب و مقایسه آن با حدود مجاز ، اطمینان از استقرارکارخانه
در اماکن پاک و فاقد منابع آلودگی ساز نظر سازمانهای مسئول می تواند راه مطمئن
شناسایی آب معدنی های مطلوب باشد.
مواد تشکیل دهنده آب معدنی چه عناصری هستند ؟
منشاء املاح آب عناصر موجود در لایههای
مختلف زمین است که آب از آن ها عبور میکند و از لحاظ زمینشناسی و فیزیکی مصون
است. آب از سطح یکسانی از محتوای املاح معدنی خاص، عناصر کمیاب و دیگر ترکیبات
برخوردار بوده و مواد معدنی بصورت جداگانه به آب اضافه نمی گردد.
چرا بعد از گذشت 12 ساعت درصورت باز نگه
داشتن بطری مواد سفید رنگی دیده می شود؟
اگر آب در معرض هوا قرار گیرد و در پوش
نداشته باشد، آب درون لیوان تبخیر شده و املاح معدنی بیشتر نمایان میشوند. اما
اگر درب ظرف نگه دارنده بسته باشد، این اتفاق نمیافتد.
TDSچیست؟
TDS (Total Dissolved Solids)
به مجموع مواد جامد محلول در آب میگویند
تفاوت آب معدنی طبیعی و آب آشامیدنی در چیست ؟
همانطور که میدانید در بازار دو نوع آب
بستهبندی شده وجود دارد: آب معدنی و آب آشامیدنی
.آب های معدنی طبیعی، آبهایی هستند که از
یک منبع طبیعی زیر زمینی بدون هیچ گونه فرآیند پالایش و فقط از طریق فیلترهای
فیزیکی بدست می آید. ترکیبات منبع آبهای زیر زمینی باید در تمام فصول سال ثابت
باشد. آب های آشامیدنی می توانند از یک منبع طبیعی زیر زمینی و یا چاه تهیه شود.
در این فرآیند آب می تواند تحت پالایش قرار گیرد. این پالایش می تواند به صورت
فیزیکی و یا شیمیایی باشد. آب های آشامیدنی که از یک منبع طبیعی بدست می آیند تحت
پالایش های فیزیکی بدست می آید.
نیترات آب چقدر باید باشد و آیا با جوشیدن از بین می
رود؟
این عنصر هم همانند دیگر عناصر میبایست در حد
استانداردهای جهانی باشد. مصرف زیادتر از حد استاندارد این عنصر مفید نمی باشد.
طبق اعلام اداره استاندارد ایران و سازمان بهداشت جهانی WHO، میزان مجاز نیترات در آب حداکثر
50 میلیگرم در لیتر میباشد. هنگام جوشاندن آب، نیترات از بین نمی رود و در واقع
شما با بخار کردن آب، میزان نیترات در هر لیتر را افزایش دادهاید.
آیا بطری های آبمعدنی سرطان زاست؟
خیر. پلاستیک استفاده شده در ساخت بطری،
PET نامیده میشود که برای
بسته بندی آب حتماً باید از نوعfood grade بوده
که حتی در دمای گرم و یا سرد ایمن باشد. PET توسط تمام سازمانهای حفاظت از ایمنی و حمایت از مصرف کننده در سراسر جهان
تأیید شده است. معمولا PET با سایر پلاستیکهایی که سالهای
گذشته در ساخت بطری نوشیدنیهای دیگر استفاده میشد اشتباه گرفته میشود.